Diskuse

i'm lovin' it

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste ekonom k pohledani ;-D ... Pominu kvalitu ci chut veci v Mc Donald, ta je v zasade irelevantni a navic dle meho zcela odpovida tomu, cim je - totiz rychlym obcerstvenim. Nicim jinym, nez alternativou k tem vsem ruznym omackam a knedlikum z prasku, ktere nam nabizi "levne" jidelny na kazdem rohu. Ty "omacky" mimochodem stoji stejne ci nepatrne mene a jejich vyrobni cena ja oproti Big Macu odhadem polovicni ... Lidi si radi berou do ust Mc Donald, protoze jej z nejakeho neznameho duvodu v CR spojuji s tim spatnym, co k nam prislo ze "Zapadu". Je velky, snadno se do nej trefuje ..... Ale to, ze do ceny, byt odhadni, vubec nezapocitavate ty nejpodstatnejsi polozky, jako jsou plat zamestnancu, amortizace vybaveni, energie, pronajem, atd, to je proste legracni a tak trochu to koresponduje s oslovenim, jez jste pouzil v uvodu :-P

0 0
možnosti
Foto

To se divím, že si nestěžujete, jak jsem v kalkulaci zkrouhnul zisk.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.