Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Je to shrnutí událostí, citátů, některých názorů. Chybí, ale vyhodnocení, postoj autora, aby si čtenář mohl udělat názor svůj. Je to ukazatel směrů, který obsahuje všech 360 stupňů, takže pocestný se nedoví co kam vede. Nicméně oceňuji široký záběr pozornosti blogera a vynaloženou energii, která by mohla a může být využita k formulaci potřebných opatření, jak celou řadu zmíněných problémů řešit

0 0
možnosti
BP

Tohle soustředěně číst ? Tak na to věru nemám ....

1 0
možnosti
JR

J28a72n 42R56á72ž

19. 8. 2015 9:43

Věru, podivně poskládaná písmenka jsou v tom článku. Po přečtení mne napadá otázka, proč si autor nevezme provaz a nejde vyřešit svá trápení a chaos v mysli na nejbližší haluz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.